Usluge

Web Dizajn

Prva stvar koja vam je potrebna bilo za izradu web sajta, izradu web aplikacije, mobilne aplikacije. Za početak izrade sajta, dovoljno je da imate ideju. Zato smo ovde da realizujemo vašu ideju.

Opširnije

Responsive

Pristup veb dizajnu koji omogućava da se veb stranice dobro prikazuju na različitim uređajima. Svrha responzivnog dizajna je da postoji jedno mesto, ali sa različitim elementima koji različito reaguju kada se gledaju na uređajima različitih veličina. To bi mogao biti preveliki monitor radnog računara, laptop ili uređaji sa malim ekranima, poput pametnih telefona i tableta.

Opširnije

Hosting & Domain

Web hosting i registracija domena dva su elementa pokretanja web stranice. Web hosting i registracija domena često su zajedno upareni. Web domaćin ili dobavljač usluga web hostinga je posao koji pruža tehnologije i usluge potrebne da se web lokacija ili veb stranica pregleda na Internetu. Web lokacije se host-uju ili čuvaju na specijalnim računarima koji se nazivaju serveri.

Opširnije

Web Shop

Aktivnost elektronske kupovine ili prodaje proizvoda putem internetskih usluga ili preko Interneta. Web shop ili online trgovina je danas najprofitabilniji oblik trgovine. Osnovni razlog za to je jednostavnost i niski troškovi poslovanja u odnosu na klasičnu (offline) trgovinu. Internet trgovina je otvorena 24 sata dnevno, svaki dan, tokom cele godine. Za otvaranje web trgovine troškovi su neuporedivo manji, a potencijali daleko veći od fizičke trgovine.

Opširnije

Email marketing

Čin slanja komercijalne poruke , obično grupi ljudi, koristeći e-poštu . U svom najširem smislu, svaki e-mail poslat potencijalnom ili trenutnom kupcu može se smatrati marketingom putem e-pošte . Obično uključuje upotrebu e-pošte za slanje reklama , traženje posla ili traženje prodaje ili donacija, a namenjen je izgradnji lojalnosti , poverenja ili svesti o robnoj marki.

Opširnije

© 2019 FidesiSoft. Sva prava zadržana.